Ordu'da başından vurulmuş ceset bulundu

Ordu'da başından vurulmuş ceset bulundu

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, sabah saatlerinde sahil bölgesinde bir erkek cesedi bulundu. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Cesedin başından vurulmuş olduğu öğrenilirken, 48 yaşındaki Kanter A'ya ait olduğu açıklandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, sahil bölgesinde bir vatandaşın ihbarı üzerine sabah saatlerinde başından vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek geniş çaplı bir inceleme başlattı.

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İlk incelemeler sonucunda, cesedin Yeni Mahalle’de esnaf olan 48 yaşındaki Kanter A'ya ait olduğu tespit edildi. Kanter A'nın trajik bir şekilde yaşamını yitirdiği belirtildi. Olay yerinde, şahsın yanında bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, bu esnada yakınlarından bazılarının fenalık geçirdiği ifade edildi.

Kanter A.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kanter A’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kanter A'nın işyerinin elektrik malzemeleri üzerine olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN