Öncelik can ve mal güvenliği!

Öncelik can ve mal güvenliği!

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yıkılan ya da çökme riski bulunan 3 noktada istinat duvarı çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 38 milyon lirayı bulan çalışmalarla tehlike önlenmiş oldu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Esenyalı Mahallesi 119/1 Sokak, Tahsin Yazıcı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki istinat duvarı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Karabağlar Belediyesi'nin her zaman olduğu gibi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Hepimizi derinden sarsacak, can ve mal kaybına neden olacak olayların yaşanmaması için önlem almamız gerekiyordu. Bu kapsamda ihale sürecine gittik ve 3 noktadaki istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladık. Belediye bütçemizden yaklakış 38 milyon lira kaynak ayırarak bu noktalardaki tehlikeyi gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilerek tamamlanan çalışmalar kapsamında, Esenyalı Mahallesi 52/72 Sokak - 119/1 Sokak arasında bulunan park alanı içindeki yıkılan istinat duvarı yenilendi. Fore kazıklı 3 kademeli istinat duvarı yapımı ve çevre düzenlemesi için 22 milyon liradan fazla kaynak harcandı. Park alanı da baştan sona elden geçirildi.

Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki istinat duvarı yapımı için yaklaşık 14 milyon, Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki istinat duvarının yapımı için de yaklaşık 2 milyon lira harcandı.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN