İstanbul'un çilesini hafifletecek uygulama başlıyor! TAKSİM hayata geçti: 200 TL de indirim yapılacak

İstanbul'un çilesini hafifletecek uygulama başlıyor! TAKSİM hayata geçti: 200 TL de indirim yapılacak

Trafiği ile meşhur şehir olan İstanbul, bu uygulama sayesinde rahata erecek. İstanbul’un çilesine resmen son verecek olan bu uygulama ile daha güvenli ve hızlı ulaşım sağlanacak. Üstelik 200 TL indirim yapılacak. İşte detaylar…

Hareketli ve yoğun trafiğinden dolayı insanlar için adeta bir çile haline dönüşen güzide şehir İstanbul’da bu uygulama sayesinde daha rahat ulaşım imkanı bulunacak. Taksim adı altında İstanbul’un hareketli trafiği içinde ulaşımı daha güvenli ve erişilebilir hale getirmek için 1000 Yatırımlar Holding çatısı altında yeni bir uygulamaya imza atıldı. Bu uygulamayla beraber İstanbullulara dijital taksi deneyimi sunulacak.

yeni-proje-13-001.jpg

İSTANBUL’A YENİ TAKSİ UYGULAMASI

Medya Tava’da yer alan habere göre, Taksim uygulaması, içerisinde İstanbul’daki taksi duraklarını barındıran, yolculara güvenilir bir seyahat deneyimi sunan bir uygulama olarak faaliyete geçecek. Tüm bunların yanı sıra lansman sürecine özel komisyon ücreti alınmayacak. Bu uygulamayı kullanan kullanıcılar gitmek istedikleri lokasyona gitmeden önce tahmini ulaşım maliyetlerini görebilecek ve ödeme yöntemlerini önceden tercih edebilecekler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan 1000 Yatırımlar Holding'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Kadir Abdik, "İstanbul’un taksileri Taksim ile cebinde mottosuyla hayata geçirdiğimiz Taksim, teknoloji ve ulaşım konusundaki vizyonumuzun en yeni ürünüdür. Şehir içi ulaşımın dijitalleştirilmesi ve herkes için erişilebilir hale getirilmesi amacıyla yola çıktık. İstanbul'un karmaşık ulaşım sorunlarına çözüm olmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

yeni-proje-14.jpg

DAVET EDENLERE 200 TL İNDİRİM FIRSATI

Lansman sürecine özel fırsatlar sunan bu uygulamada kullanıcılar ek hizmet bedeli ödemeden Taksim’den yararlanabilecek. Ayrıca mobil uygulamanın kampanyalar bölümünden aldıkları kod ile istedikleri arkadaşlarını uygulamaya davet ederek bir diğer yolculuklarında 200 TL indirim kazanabilecekler. Bununla kalmayıp arkadaşlarının daveti üzerine kaydolan yeni kullanıcılar ilk yolculuklarını tamamladıkları takdirde 200 TL indirim kazanacaklar söz konusu bu indirim kullanıcının Taksim üzerindeki yolculuğunu tamamlamasıyla aktif hale gelecek.

yeni-proje-12-001.jpg

LANSMAN SÜRECİNDE SÜRÜCÜLERE ÖZEL KAMPANYA

1000 Yatırımlar Holding, Yalnızca kullanıcılara değil sürücülere de farklı kampanyalarla hizmet verecek. Lansman sürecine özel sürücülerin Taksim’e davet ettikleri her sürücü için 200 TL kazanabilecekleri bir uygulama yapılacak. Bunun yanı sıra sürücüler, Taksim’e davet ettikleri her 3 kullanıcının uygulama ile yaptığı 3 başarılı yolculuğunun ardından 200 TL kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN