Çiftçilik yapan babasına traktör aldı, hikayesini duyan ağladı! İşte hayırlı evlat: Babasının tepkisi gündem oldu

Manisa'da bir kız çocuğu çiftçilik yapan babasına yıllardır hayalini kurduğu traktörü aldı. Babanın tepkisi sosyal medyada gündem olurken hikayesini duyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar…

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinin Çamlıyurt Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Ege, kızı Hatice Nur Ege’yi büyük emeklerle uzun yıllar çalışarak okuttu. Ege’nin kızı diyetisyenlik okuduğu okulundan mezun olarak mesleğini eline aldı. Babasının ona yaptığı emekleri karşısında ise en büyük hayali olan mavi traktörü alıp babasına hediye etti. Babanın tl spor karşısında tepkileri ise gündem oldu.

capture-20240505162255977.jpg

BABANIN SEVİNCİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Diyetisyen Hatice Nur Ege babasının en büyük hayalini gerçekleştirmek için ona mavi bir traktör aldı ve hediye etti. Hatice Nur’un babası Hüseyin Ege ise bu hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Hediyeyi gören baba, “Tuttuğun altın olsun kızım” diyerek kızına sarıldı.

capture-20240505162309854.jpg

“BABAMIN HAKKINI ÖDEYEMEM”

Ege, açıklamasının devamında, ""Traktörü aldığımızda dağlara çıkarız kızım, artık kimseye boyun eğmek istemiyorum. Kendi motorum olsun istiyorum’ diyerek para biriktirdi. Fakat bir türlü nasip olmadı. Beni zorluklara rağmen, kız çocukları okutulmaz baskısına rağmen okuttu, meslek sahibi yaptı. Ona mavi traktör değil dünyaları alsam da hakkını ödeyemem” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler