Antalya’da kabus gibi gün! Hortum her şeyi yerle bir etti: O anlar böyle kaydedildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Antalya’yı turuncu kodla uyarmasının üzerine, ilde yaşanan sağanak yağışların ardından denizden çıkan hortum bölgeyi yerle bir etti. Bölgedeki vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Antalya’da kabus gibi gün...

Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen şiddetli hortum, elektrik direklerini devirerek naylon seraları yerle bir etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kodla uyardığı Antalya, dün kabus dolu bir gün geçirdi. Kentte yaşanan sağanak yağışlar, özellikle Demre ve Kumluca gibi batı ilçelerinde büyük hasara neden oldu.

ELEKTRİK DİREKLERİ YIKILDI

Demre'de denizden çıkan hortum, Beymelek Mahallesi'nde bulunan onlarca naylon seraya büyük zarar verdi. Hortumun etkisiyle elektrik direkleri yıkıldı, seralar yerle bir oldu.

O anlar, cep telefonu kamerasına yansırken, görüntülerde vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı ve seraların hortumun gücü karşısında nasıl yok olduğu açıkça görüldü.

Zarar gören seraların dronlar aracılığıyla görüntülendiği belirtilirken, ilçede hasar tespit çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN