Her gün bir dilim yiyenin vücudu harekete geçiyor! Tatlı değil resmen panzehir: o hastalıktan eser bırakmıyor

Her gün bir dilim yiyenin vücudu harekete geçiyor! Tatlı değil resmen panzehir: o hastalıktan eser bırakmıyor

Bu besini düzenli şekilde tüketenlerin vücudu resmen harekete geçiyor. Tatlı deyip geçmeyin adeta bir panzehir gibi etki gösteriyor. Özellikle de o hastalıktan eser kalmıyor. İşte o besine ilişkin detaylar…

Tükettiğimiz her besinin vücudumuza iyi ya da kötü etkisi bulunurken bu besin resmen bir şifa deposu olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de kansızlık yaşayanların ilacı olarak bilinirken genelde kadınlarda görülen bu kansızlık hastalığına karşı ilaç olarak kullanılıyor. Düzenli ve aşırıya kaçmadan tüketildiği takdirde vücudunuzu zımba gibi yapacak.

yeni-proje-2-009.jpg

KURU MEYVELERİN ÖZÜNDEN ELDE EDİLİYOR

Kuru meyvelerin özünün pişirilip kurutulmasıyla elde edilen ve tadıyla damakları şenlendiren pestil, sağlığa verdiği faydalarla en çok tavsiye edilen besinler arasında bulunuyor. Özellikle de kansızlık problemi yaşayan kişilerin tüketebileceği pestil içerisinde bulundurduğu vitamin ve mineraller sayesinde yalnızca kansızlığa karşı değil birçok hastalığa karşı önlem almaya ya da destek vermeye yardımcı oluyor.

yeni-proje-3-007.jpg

PESTİLİN FAYDALARI

Pestil, içerisinde bulundurduğu yüksek miktarda lif sayesinde en başta sindirim problemlerine karşı önlem almaya yardımcı oluyor. Bu kapsamda kabızlığa iyi gelirken sindirimi düzene sokuyor. Öte yandan yine lifler sayesinde tokluk hissi yaratarak kilo vermeye yardımcı oluyor.

yeni-proje-4-002.jpg

İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklığı güçlendiren pestil, vücudu enerji ile dolduruyor ve fiziksel aktiviteleri artırıyor. Dolayısıyla özellikle de spordan bir süre önce pestil yenmesi gücü ve enerjiyi artırıyor. Tüm bunların yanı sıra yapılan bazı araştırmalar pestilin kanser riskini azalttığını gösteriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN