Zayn Sofuoğlu bu kez izleyenleri korkuttu! İlk kez vitesli motosiklet kullandı ve...

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kendisinden çok daha ağır motosikletlerle adeta bir oyuncakmış gibi oynayan 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu bu kez izleyenleri korkuttu. İlk kez vitesli motosiklet kullanan Zayn motosiklete alışmaya çalıştığı esnada motosiklet kendisini üzerinden attı ve korku dolu anlar yaşandı.

Oyuncaklarla oynamak yerine yüzlerce kiloluk motosikletler ve hiper otomobiller ile oynayan 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu bu kez vitesli motosiklet kullanırken izleyenleri korkuttu.

Sosyal medyada Minik Zayn Sofuoğlu'nun boyundan büyük araçları neredeyse oyuncak gibi kullanabildiği videolar büyük ilgi görüyor. Zayn, bu araçlarla hem dikkat çekiyor hem de yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistte hünerlerini sergiliyor.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ AYAĞA KALKTI

Dünya genelinde milyonlarca kişi, bu minik yeteneğin videolarını izliyor. Ancak son videoda, 4 yaşındaki Zayn'in vitesli motosikleti kullanırken yaşadığı bir anlık heyecanla kontrolü kaybetmesi dikkat çekti. Minik Zayn düştü, ancak bu onu durdurmadı. Bunun yerine hemen kalkıp motosikleti kullanmaya devam etti.

O anlar ise Zayn'in sosyal medya hesabından paylaşıldı ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Paylaşımda, "Hiçbir şey kolay öğrenilmiyor" ifadesi, Zayn'in kararlılığını ve cesaretini özetliyor.