Tavukları ortadan kayboldu, kamera görüntülerini izleyince gözyaşlarını tutamadı! O anlar anbean kamerada

50'den fazla tavuğu ortadan kaybolan İsmail Akyüz, çiftliğine taktırdığı güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar...

Hatay'ın Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde arıcılık yapan İsmail Akyüz, çiftliğinde hobi amaçlı tavuk beslemeye başladı. Hayvanlara olan sevgisiyle hızla sayılarını artırdığı tavuklarının teker teker ortadan kaybolduğunu fark eden İsmail Akyüz, önce kedilerden şüphelenmeye başladı.

Çözümü güvenlik kamerası taktırmakta bulan İsmail Akyüz, kamera kaydını izlediğinde gerçek ortaya çıktı. İsmail Akyüz görüntülerde, çiftliğine tilkinin musallat olduğunu fark etti ve tavuğun canını kurtarmak için çabaladığı anlarla karşılaştı. Tavukların yaşam mücadelesi verdiği anları heyecanla izleyen İsmail Akyüz, sorunu köpek sahiplenerek çözdü.

hatay-defne-50-tavugu-ortadan-kaybolan-adam-gercegi-kamera-goruntulerini-izleyince-fark-etti-5.jpg

"KAMERA TAKINCA YAŞANANLARI GÖRDÜM"

Görüntülerde, aracıyla çiftlikten ayrılmasıyla tilkinin çiftliğe geldiğini gözlemlediğini ifade eden İsmail Akyüz, şunları söyledi

"Tavuklarımın eksilmeye başladığını gözlemledim. Hızla sayıları eksilince nedenini merak ettim. İlk başta masum kedilerden şüphelendim. Daha sonra kamera takınca tilkinin tavuklarımı yediğini gözlemledim.

Kamera görüntülerinde; arabayı burada bıraktığım zaman tilkinin gelmediğini, ben arabayı çalıştırdığım zaman gider gitmez tilkinin geldiğini gördüm. Böylece tilkinin çiftliğime musallat olduğunu gördüm."

hatay-defne-50-tavugu-ortadan-kaybolan-adam-gercegi-kamera-goruntulerini-izleyince-fark-etti-3.jpg

"KÖPEĞİ BURAYA GETİRMEMLE KAMERADA GÖRMEZ OLDUM"

Tilkinin tavukları kovaladığı görüntüde heyecan dolu anlar yaşadığını belirten İsmail Akyüz, şöyle konuştu:

"50'den fazla tavuğumu yedi. Maddiyattan ziyade benim için hobi olduğu için meblağı önemsemiyorum. Çözümü de bir köpek sahiplenmekte buldum. Tilki köpeğin kokusunu aldıktan sonra artık buraya yaklaşmamaya başladı. Köpeği buraya getirmemle kamerada görmez oldum.

Kameraya baktığımda tilkinin tavukları kovaladığı sahnede ben bile heyecanlandım. Biraz da kızdım tilkiye, büyük tavukların peşinde olduğunu gözlemledim. Tavukları ben burada olduğum zaman serbest bırakmaya başladım."

hatay-defne-50-tavugu-ortadan-kaybolan-adam-gercegi-kamera-goruntulerini-izleyince-fark-etti-1.jpg

hatay-defne-50-tavugu-ortadan-kaybolan-adam-gercegi-kamera-goruntulerini-izleyince-fark-etti-6.jpg