Suudi Arabistan'a tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı!

Sosyal medyada paylaşılan ve dikkat çeken bir videoda Suudi Arabistan'da dolu yağdığı görüldü. Neredeyse bir tenis topu büyüklüğünde olan buz parçaları bölgedeki insanların yaşamlarını olumsuz etkilerken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Suudi Arabistan'da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. İnsanlar kaçacak yer ararken bölgedeki araçlar ise büyük buz parçaları nedeniyle hasar gördü.

Suudi Arabistan'da yaşanan ve sosyal medyada paylaşılan videoda tenis topu büyüklüğündeki dolu yağmurunun hayatı nasıl etkilediği görüntülendi. Bölgede bulunan insanlar kaçmaya yer ararken açık alanda kalan araçlar ise hasar görmekten kurtulamadı.

Öte yandan, tenis topu büyüklüğündeki dolu yağmurundan kaçmaya çalışan insanlar ise çadırlara sığındı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir