55 gün arayla oğlu ve yeğeni şehit düştü! Oğlunun vasiyetini yerine getiriyor

55 gün arayla oğlu ve yeğeni şehit düştü! Oğlunun vasiyetini yerine getiriyor

Aksaray'ın Ihlara beldesinde yaşayan Şenol Sarılmaz, 2021 yılında 20 günlük evliyken Suriye'de şehit olan oğlu Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz ve 55 gün sonra da Irak'ta şehit olan yeğeni Piyade Uzman Çavuş Sergen Güçlüer'in acısını yaşıyor. Her iki evladını da kaybeden Sarılmaz, kahraman evlatlarının vasiyetlerini yerine getirmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Kaymakamlık tarafından kendisine tahsis edilen çay bahçesinde işletmecilik yapan Sarılmaz, buradan elde ettiği gelirin bir kısmını ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye ayırıyor. Aynı zamanda oğlu Şahin'in bayrak sevgisini yaşatmak için çay bahçesini Türk bayraklarıyla donatıyor.

ppppp.jpg

Şehit oğlu Şahin'in askerlik boyunca burs verdiğini ve fakir ailelere yardım ettiğini sonradan öğrendiğini anlatan baba Sarılmaz, oğlunun bayrak sevdalısı olduğunu söyleyerek 'onun vasiyeti bayraktı' ifadelerini kullandı.

gggppp.jpg

Acılı baba oğlunun vasiyeti yerine getirmek için çalıştığı çay ocağı dahil her yeri Türk bayrağı ile donattığını ifade etti.

9149282.jpg

9149281.jpg

9149290.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN