İngiliz kraliyet atı herkesi teklemedi ve ısırdı ama o kadın yanına yaklaşınca...

Sosyal medyada kısa sürede viral olan ve büyük ilgi gören videoda İngiliz kraliyet askerinin atı yanında fotoğraf çektirmek için yaklaşan ziyaretçilerin, sinirli at tarafından kovulması dikkat çekti. Öte yandan, kraliyet atının yanında bulunan tabelada atın yanına yaklaşılması halinde beklenmedik davranışlar yaşanabileceği uyarısı bulunurken ata yaklaşan engelli bir vatandaşa şefkat ile yaklaşan at ise yürekleri ısıttı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

İngiliz kraliyet askeri ve atı ile fotoğraf çektirmek için ata yaklaşan ziyaretçiler at tarafından geri tepildi. Genelde yanına yaklaşan insanları tekmeleyen veya ısıran atın yanına ise daha sonrasında engelli bir vatandaş yaklaşınca, atın gösterdiği sevgi ve şefkat yürekleri ısıttı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda nöbet tutan İngiliz kraliyet askeri ve atının yanında fotoğraf çekilmek isteyen ziyaretçiler görüntülendi. Nöbet tutan asker ve atın yanında ise ata yaklaşmaları halinde atın tekme atabileceği veya ısırabileceği, bu nedenle ata lütfen dokunmayın uyarısını hiçe sayan ziyaretçileri bir bir kovan at daha sonrasında sergilediği davranış ile dikkat çekti.

5131.jpg

'LÜTFEN DOKUNMAYIN'

Uyarıyı dikkate almayarak atın yanına gelen ziyaretçileri kadın, çocuk ayırt etmeden ısırarak veya tekmeleyerek kovan at, yanına yaklaşan engelli kadına sevgisini göstererek herkesi şoke etti.

Hızlı bir şekilde paylaşılan video kısa sürede viral olurken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir