Caddenin ortasında bir anda beliriverdi: Sürücüler küçük dilini yuttu! Şehir merkezinde volta atıyor

Trafiğin yoğun olduğu bir caddede ilerleyen sürücüler, caddenin ortasında gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar...

ABD'nin Alaska eyaletinde akşam saatlerinde yolun ortasında koşan dev bir geyik görüldü. Bir araba ile yan yana gelen dev geyiğin büyüklüğü net olarak görülüyor. Sürücüleri şoke eden geyiğin ne zaman ve nasıl şehre indiği bilinmiyor.

geyik-vahsi-bir-hayvan-midir-geyik-saldirir-mi-1.jpg

ALASKA'DA İKİ GEYİK DONARAK ÖLMÜŞTÜ

Yeniçağ'da yer alan habere göre, 2016 yılında yine Alaska'da güç gösterisine tutuşan iki Amerikan geyiği, boynuzları takılınca donarak telef olmuştu.

Bilim insanı Brad Webster, Unalakleet bölgesindeki arkadaşlarına doğa gezisini yaptırırken buz üzerinde donmuş iki çift aldığını gördüğünü anlatmıştı.

Ölü geyiklerin bedenlerinin bozulmadan korunduğunun çizen Brad Webster, "Bu geyikler bölgesi hakimiyeti için dövüşüyordu. Ancak boynuzları takılınca orada mahsur kaldılar. Hava koşulları da daha fazla direnemeyince bağışlayabilirlerdi" ifadelerini kullanmıştı.

geyik-vahsi-bir-hayvan-midir-geyik-saldirir-mi-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir