Televizyon ekranını temizlerken iz kalıyorsa bunu deneyin! Sadece birkaç damlası ayna gibi yapıyor

Televizyon ekranını temizlerken iz kalıyorsa bunu deneyin! Sadece birkaç damlası ayna gibi yapıyor

Televizyon ekranınızı temizlerken ekranda izler kalıyorsa artık bu derdiniz tarihe karışacak. Sadece bir malzeme ile ekrandaki izlere veda etme zamanı geldi. İşte o basit ve pratik yöntem…

Ev temizliğinde bazı eşyalar temizlenirken daha dikkatli olunması gerekiyor. Bunlardan biri televizyon ekranları olurken ekranda iz kalmadan temizlemek artık çok basit. Sadece birkaç saniyenizi alacak bu basit yöntem sayesinde televizyon ekranınızda iz kalmayacak. Yalnızca birkaç damla kullanmanız yeterli.

yeni-proje-92.jpg

TEH İHTİYACINIZ: SİRKE VE SU

Herkesin bildiği bir gerçek var ki bu da sirkenin temizlikte baş tacı bir ürün olduğu gerçeği. Temizliğin neredeyse her alanında kullanılabilen sirke televizyon ekranı temizlerken de kullanılabiliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey eşit miktarda su ve sirkeyi birbirine karıştırarak ekranı temizlemek.

yeni-proje-93.jpg

Suyu ve sirkeyi birbirine karıştırdıktan sonra mikrofiber bezi bu karışıma daldırarak daha sonra iyice sıkıp kapalı olan televizyon ekranına dairesel hareketlerle silebilirsiniz. Bu işlemden sonra ekranın kurumasını beklemelisiniz. Kuruduktan sonra iz kalmaması için bir başka mikrofiber bezle üzerinden tekrar geçebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN