Matematik yarışması: 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz? Şimdi hemen deneyin

Matematik yarışması: 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz? Şimdi hemen deneyin

Yeni bir zeka testiyle karşınızdayız. Sadece bir kibrit çöpünü 45 saniyenin altında hareket ettirerek IQ'nuzu test edin! Şimdi hemen deneyin

Günün bulmacasına hoş geldiniz! Bugün zihinsel çevikliğinizi ve problem çözme becerilerinizi test edecek zorlu bir zeka oyunuyla uğraşacağız.

Buradaki zorluk, açıkça yanlış olan 0+1+2=7 denklemini çözmektir. Bu denklemi 45 saniyeden daha kısa bir sürede nasıl anlamlandırabilirsiniz?

IQ testleri, bulmacalar ve zeka oyunları son zamanlarda birçok sosyal ağda popüler hale geldi. Karmaşık matematik denklemlerinden bilmecelere ve sözlü problemlere kadar bu zorluklar, bilişsel yeteneklerinizi test etmek ve sizi konfor alanınızın dışına itmek için tasarlanmıştır.

Her zaman kolay olmayabilir ama bu eğlencenin bir parçası! O halde bugün bu bulmacayı çözün ve ne kadar çabuk çözebileceğinizi görün!

matchsticks-20230222-1536x768.jpg

Sizi zeka oyunumuza katılmaya ve zihinsel yeteneğinizi test etmeye davet ediyoruz. Bulmacayı tamamlamak için dikkatlice bakmalı ve konsantre olmalısınız.

Bu bilmeceyi çözmek için yanal düşünme esastır; kalıpların ötesinde düşünmelisiniz.

Günün zorluk denklemi, doğru bir denklem oluşturmak için yalnızca bir kibrit çöpünü hareket ettirmenizi gerektirir. Bu bulmacayı çözmekten keyif alacağınızı umuyoruz!

Bulmacalar beyni çalıştırmanın ve yaratıcılığınızı test etmenin harika bir yoludur. Mücadeleyi tamamlamak için yakından bakmalı, konsantre olmalı ve problem çözme becerilerimizi kullanmalıyız.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Çözüm 8+1-2=7, yani zamanında çözdüyseniz tebrikler! Aşağıda çözümü açıklayan bir resim bulunmaktadır.

x.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN