Kendinize ihtiyacınız olan zamanı tanıyın! Koç, boğa, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Kendinize ihtiyacınız olan zamanı tanıyın! Koç, boğa, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Eğer berrak bir gölete bakacak olsaydınız, yansımanızı görebilirdiniz. Ve bu görüntüde kendinizi kesinlikle tanıyacak olsanız da, bu sizin nasıl göründüğünüzün gerçek, tam bir görüntüsü olmayacaktır. Sudaki dalgalanmalar, yüzeyin altındaki renkler ve birçok yansıma görüntüyü bazı açılardan bozacaktır. Aynı şekilde, şu anda birinin ya da bir şeyin biraz çarpıtılmış bir görüntüsünü görüyorsunuz.

20 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yarın eninde sonunda gelecek, acaba gerçekten gelecek mi? Tam olarak değil. Bugün bugündür ve yarın henüz gelmemiştir. Bu, bugün özellikle dikkat etmeniz gereken bir şey. Gelecekte ne olacağı asla garanti değildir. Aslında bulunduğunuz zaman sadece şimdiki andır. Sizin için mükemmel olan bir şeyin gerçekleşmesini beklerken bazı şeyleri erteliyorsunuz. Elbette gerçekleşebilir, ancak bu arada kendinizi şimdiki zamana kaptırmadığınız ve her saniyesinin tadını çıkarmadığınız için çok şey kaçırıyorsunuz. Bugün bunu aklınızda tutun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Küçük bir çocukken kimya okumak zorunda kalmış olabilirsiniz. Ancak bugün bunun nedenini sorgulayabilirsiniz. Sonuçta, eğer bir bilim insanı değilseniz, günlük yaşamınızda kimyayı nasıl kullandınız? Aslında kullandınız. Örneğin, her yemek pişirdiğinizde kimyadan faydalanırsınız. Yiyeceklerde arzu edilen tatları, dokuları ve aromaları yaratmak için, en azından bir düzeyde, temel kimya reaksiyonlarını anlamanız gerekir. Şu anda bir şeyler öğrenmeye itilmiş olabilirsiniz ve bunun zaman kaybı olduğunu düşünerek hareket ediyorsunuz. Oysa bu dersler içinde bir gün sizin için de faydalı olacak dersler var. Belki de kendinizi daha fazla dikkat etmeye ikna etmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eğer berrak bir gölete bakacak olsaydınız, yansımanızı görebilirdiniz. Ve bu görüntüde kendinizi kesinlikle tanıyacak olsanız da, bu sizin nasıl göründüğünüzün gerçek, tam bir görüntüsü olmayacaktır. Sudaki dalgalanmalar, yüzeyin altındaki renkler ve birçok yansıma görüntüyü bazı açılardan bozacaktır. Aynı şekilde, şu anda birinin ya da bir şeyin biraz çarpıtılmış bir görüntüsünü görüyorsunuz. Onu net bir şekilde görebiliyorsunuz ama tam olarak doğru şekilde değil. Olayların daha net bir resmini elde etmek için kendinize ihtiyacınız olan zamanı tanıyın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Değer verdiğiniz birinin neden istemediğiniz bir şey yaptığını veya söylediğini anlamak sizin için zor olabilir. Bunun üzerine bir tür kızgınlık duyuyor olabilirsiniz ama bunu yapmamalısınız. Bu kişinin mevcut tercihine katılmıyor ve bunun nereden kaynaklandığını gerçekten anlamıyorsunuz. Bu kişi değer verdiğiniz, zor zamanlarınızda yanınızda olan biri olduğu için ona ve kendinize şüpheden uzak durmayı borçlusunuz. Muhtemelen makul bir cevabı vardır, ancak bunu bir süre bilemeyebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün yapmak istediğiniz her şeyi yapmak konusunda o kadar streslisiniz ki bir şeyden diğerine atlıyorsunuz. Ancak bu şekilde devam ederseniz bir sürü tamamlanmamış işiniz olacak. Tamamlanıncaya kadar her seferinde bir işle uğraşmanız ve ardından bir sonraki önceliğinize geçmeniz çok daha iyi olacaktır. Ya da daha iyisi, daha hızlı hareket etmek için başkalarının yapabileceği işleri yardım alarak ve devrederek halledebilirsiniz. Hepsinden önemlisi, bunun üzerinde stres yapmamak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatın hangi alanında olursa olsun, savunmasız olmak korkutucu olabilir. Neler olup bittiğinin daha fazla farkındasınız çünkü duyarlılığınız tam da deneyiminizin merkezinde. Yine de birçok yönden savunmasız olmak güvende hissetmekten daha güçlü olabilir. Savunmasız olduğunuzda, etrafınızda olup bitenlerin çok daha fazla farkındasınızdır, böylece kendinizi ne zaman korumanız gerektiğini bilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğinizde ise olan bitene karşı uyanık olmayabilirsiniz. Savunmasızlığınızı fırsata çevirin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatınızdaki bazı köprüleri yakıp yıkmak istediğinizden emin olabilirsiniz. Hatta o kadar emin olabilirsiniz ki kibriti çoktan yakmış olabilirsiniz. Uzaklaşmak istediğiniz şey size çok fazla üzüntü ve sıkıntı vermiştir. Bu mesele ister bir durum ister bir ilişkiyle ilgili olsun, zaman zaman endişe ve üzüntü kaynağı olmuştur. O kibriti yakmadan önce, kendinize onu hiç düşünmemek için biraz zaman tanıyın. Ne yapmak istediğinize karar vermek için geri döndüğünüzde, her şey daha net olacaktır. Kendinize biraz mesafe ve bakış açısı kazandırdıktan sonra, her şeyi farklı bir şekilde görebilir ve o köprüyü yakmak konusunda kararsız kalabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda geleceğinize dair iki hayaliniz olabilir. Bu hayallerden birinde kendinizi başarılı ve mutlu olarak görebilirsiniz. Buna tam olarak inanmasanız da sık sık bu hayal üzerinde durabilirsiniz. Diğeri ise çekişme ve mücadele dolu bir hayal. Zorluklar ortaya çıktığında ya da bir sorun olduğunda aklınıza gelen budur. Buna inanma olasılığınız daha yüksektir. Bunu tersine çevirmeniz gerekir. O güzel, mutlu vizyonunuzu devam eden hayaliniz olarak görmeniz gerekir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Daha önce inişli çıkışlı bir ilişkiniz olduysa, bu ilişkinin hayatınızdaki değerini ölçmenin ne kadar zor olabileceğini bilirsiniz. Bir an coşkulu bir şekilde mutlu olurken, bir sonraki an hayal kırıklığı ve üzüntüyle dolarsınız. Tartışmalara ve o kişiyle - bu kişi ister bir arkadaş, ister bir aile üyesi, ister sevgiliniz olsun - yanlış giden şeylere odaklandığınızda, ilişkiyi sürdürme konusunda daha az hevesli hissetmeye başlarsınız. Ancak iyi zamanları ve yaptığı güzel şeyleri düşündüğünüzde, sıcak ve huzurlu hissedersiniz. Bugün, uzun vadeli bir ilişkide iyi olana odaklanın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Büyük bir değişim dalgasının gelmekte olduğunu hissedebilirsiniz. Tam olarak ne olduğunu bilmeseniz de önemli bir şeylerin olacağını hissedebilirsiniz. Bu his sizi endişeli ve huzursuz hissettiriyor ve dikkatle yönetmezseniz bu enerji kolayca olumsuza ve korkuya dönüşebilir. Değişimi kontrol edemezsiniz, bu yüzden kadere inanmalı, bunun en iyisi olduğunu varsaymalı ve sürecin tadını çıkarmalısınız. Evet, değişim yakın olabilir ama bu iyi bir değişim olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazen bir tartışma bir ilişkinin sona ermesine neden olabilir. Bazen de, oldukça şaşırtıcı bir şekilde, bir ilişkiyi daha iyi ve daha yakın hale getirebilir. Şu anda değer verdiğiniz biriyle bir tartışmanın içinde olabilirsiniz çünkü ikiniz de belli bir konuda çok güçlü duygulara sahipsiniz. Birbirinizi dinler, nazik ve saygılı olursanız, neden böyle hissettiğinizi anlayabilirsiniz. Bu da muhtemelen daha yakın bir bağ kurmanızı ve birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Size sunulan bir teklif ya da fırsatın basit bir şekilde karşınıza çıkmasından kuşku duyabilirsiniz. İyi şeylerin o kadar kolay gelmeyeceğinden ve eğer bu kadar harika bir şey birden kucağınıza düştüyse, o zaman bunun gerçek bir şey olmayacağından endişelenebilirsiniz. Size sunulan bir hediyeyi hak etmediğinizi düşündüğünüz için ya da iyi bir şey elde etmek için her zaman mücadele edeceğinize inandığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz. Ama öyle değil. Olan bitene sevinmeye çalışın, o zaman her şey yolunda gitmeye başlayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN