Kanal D Yargı dizisinin fişini çekti! Her bölümü merakla bekleniyordu: O tarihten sonra yayınlanmayacak

Kanal D Yargı dizisinin fişini çekti! Her bölümü merakla bekleniyordu: O tarihten sonra yayınlanmayacak

Son dönemde reyting yarışında üst sıralarda yer alan Kanal D'nin başarılı dizisi Yargı, ekranlara veda ediyor. Yargı, o tarihte ekranlara temelli veda edecek...

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve
Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği Ay Yapım imzalı 'Yargı' dizisi ekranlara veda ediyor. Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan Yargı'dan gelen kötü haber, sevenlerini üzüntüye boğdu.

19 Eylül 2021'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrolde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yarı dizisi, çekimlerini durdurma kararı aldı. Kanal D'nin başarılı dizisinin yeni bölüm çekimleri artık yapılmayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan Yargı dizisi, mayısın son haftasında yayınlanacak olan 95. bölümle final yaparak ekranlara veda edecek. Başarılı diziden gelen bu haber dizinin hayranlarında büyük üzüntü yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN