İngiltere'de Taylor Swift hayranları için 'acil uyarı': 1 milyon sterlin dolandırıldılar

İngiltere'de Taylor Swift hayranları için 'acil uyarı': 1 milyon sterlin dolandırıldılar

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in İngiltere'deki hayranları yaklaşık 1 milyon sterlin tutarında dolandırıldı. Lloyds Bankası, şarkıcının konserine gitmek için bilet satın alan hayranları için bir "acil uyarı" yayımladı.

Geçtiğimiz yılı albüm ve tur başarısıyla domine eden ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in hayranları, sahte bilet konusunda uyarıldı. Lloyd Bankası, 14 Grammy ödüllü şarkıcının İngiltere'deki konserleri için bilet almaya çalışan hayranların yaklaşık 1 milyon sterlin çaldırdığını açıkladı.

NTV'de yer alan habere göre; "acil uyarı" yayınlayan banka, 600'den fazla müşterisinin dolandırıldığını bildirdi. Bu rakamın Birleşik Krallık çapında 3 bini geçtiği tahmin ediliyor.

15 KONSER VERECEK

Swift, Londra, Liverpool ve Edinburg gibi şehirlerde toplamda 15 konser verecek. 7 Haziran'da Edinburgh'da başlayacak konsere 1,2 milyon kişinin katılması bekleniyor ancak biletlerin kısa sürede tükenmesiyle, Swift hayranları sosyal medyada bilet arayışına başladı.

Şarkıcının konserine gitmek için daha yüksek meblağları ödemeyi kabul edenler, sosyal medyada yayınlanan sahte reklamlar nedeniyle mağdur oldu.

Banka, dolandırılan her kurbanın yaklaşık 332 sterlin kaybettiğini ve hatta bazılarının kaybının bin sterlini geçtiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN