Dilan Polat'ın kayınvalidesinin yeni işi! Dirseğine kadar altınları vardı, bakın şimdi ne iş yapıyor?

Dilan Polat'ın kayınvalidesinin yeni işi! Dirseğine kadar altınları vardı, bakın şimdi ne iş yapıyor?

Dirseğine kadar taktığı altın bileziklerle dikkat çeken Dilan Polat’ın kayınvalidesinin yeni işi belli oldu. Polatgiller resmen çöktü… Bakın Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat şimdilerde ne iş yapıyor?

Oğulları Engin Polat ve Kürşat Polat’la birlikte gelini Dilan Polat da cezaevinde olan Şükran Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni mesleğini duyurdu. Polat, tüm yasaklara rağmen Instagram hesabından sağlık ürünleri ile ilgili reklam yapmaya başladı.

sukran-polatin-yeni-isi.png

GAZETECİLERE SERT ÇIKMIŞTI

Şükran Polat, geride bıraktığımız Kasım ayında dirseğine kadar takılı olan altın bilezikleriyle hastanenin önüne gelmiş ve orada basın mensuplarına sert çıkmıştı: "Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum."

yeni-proje-6.jpg

Ayrıca Polat, geçen ay yine Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda "Bu zulmü bizlere yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!" ifadelerini kullanmış ve bu paylaşımıyla dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN