Ben Bu Cihana Sığmazam’da sürpriz ayrılık

Ben Bu Cihana Sığmazam’da sürpriz ayrılık

İki sezondur yayın hayatına devam eden "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin şimdilik 72. bölümünde sezonu kapatması planlanıyor. Atakan’a hayat veren oyuncu Ragıp Savaş ise projeye gelecek bölümde veda edecek.

Atv'nin sevilen yapımlarından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ikinci sezonunda da salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un ise yazdığı dizinin salı günü yayınlanacak bölümünde ise yeni bir ayrılık yaşanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Atakan’a hayat veren oyuncu Ragıp Savaş projeye veda edecek.

1-010.jpg

FİNAL Mİ SEZON FİNAL Mİ?

Öte yandan dizinin final mi, yoksa sezon finali mi yapacağı merak konusuydu. Dizinin yeni bir gelişme olmazsa 11 Haziran’da yayınlanacak 72. Bölümde veda etmesi planlanıyor. Ancak bu tarihin sezon finali mi, yoksa final mi olduğu konusunda şimdilik net bir karar alınmadığı öğrenildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın izlenme oranları “Bahar” dizisinin gelişiyle beraber bütün diziler gibi düşmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN