Uşak’tan girip Afyon, Kütahya Bartın’a kadar etki edecek! Günlerce uyku haram… kabus geri döndü

Uşak’tan girip Afyon, Kütahya Bartın’a kadar etki edecek! Günlerce uyku haram… kabus geri döndü

Balkanlarla beraber ülkeye giren serin hava fırtınaya döndü. Bu kısa sürecek! Bunaltan sıcaklıklar Pazartesi günü başlayıp Cuma gününe kadar devam edecek. Pazar günü başta Marmara kıyıları olmak üzere Karadeniz ve Doğu Bölgesi’nin bazı kesimlerinde sıcaklık 46 dereceye kadar çıkacak. Bartın, Zonguldak, Karabük, Kütahya, Afyon Uşak ve… asıl kabus şimdi başlıyor

Marmaris’te sıcak ve yüksek nemli bir hava bekleniyor. Meteogramlara göre:

Pazartesi günü gerçek sıcaklık 31 derece olacak ve yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklık 39 dereceye çıkacak.

Salı günü gerçek sıcaklık 33 derece olacak ve nemle birlikte hissedilen sıcaklık 42 dereceye ulaşacak. Çarşamba günü gerçek sıcaklık 34 derece olacak.

img-4502.jpeg

PERŞEMBE GÜNÜ SICAKLIK 46 DERECEYE FIRLAYACAK

Perşembe günü gerçek sıcaklık daha da artacak ve 35 dereceye çıkacak. Yüksek nemle birlikte hissedilen sıcaklık 46 dereceye kadar çıkacak. Cuma günü gerçek sıcaklık 36 derece olacak ve nemle birlikte hissedilen sıcaklık 46 dereceye ulaşacak.

Salı günü, modellerin öngörülerinden daha fazla ısınma bekleniyor. Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer 40 dereceyi aşacak sıcaklık bekleniyor. Ege’nin iç kesimleri ve İç Anadolu’da birçok il ve ilçede 40 derece ve üzeri sıcaklıklar gözlemlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN