Türkiye boykota gidiyor! Ünlü isimler de destek verdi: O tarihte her yer sinek avlayacak

Türkiye boykota gidiyor! Ünlü isimler de destek verdi: O tarihte her yer sinek avlayacak

Türkiye boykota gidiyor! İğneden ipliğe her kalemde yapılan zamlar restoran ve kafe menülerine de yansırken, bu durumdan bıkan tüketiciler boykot yapma kararı aldı. Alınan karar kapsamında o tarihte her yer sinek avlayacak…

Hayat pahalılığı katlanarak artarken, gelen zamlar restoran ve kafe menülerine de yansıdı. Sosyalleşmek ve biraz da olsa dinlenmek için dışarda vakit geçirmeyi tercih edenler, menü fiyatlarıyla şaşkına dönerken tüketici bu duruma dur demeye karar verdi.

BOYKOT YARIN BAŞLIYOR

Artan fiyatlara tepki gösteren vatandaşlar sosyal medyadan “Fahiş Yemeğe Boykot” adlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 20-21 Nisan tarihlerinde kafe ve restoranların boykot edilmesi çağrısı yapıldı.

boykot-1.jpg

Kısa sürede yoğun ilgi gören kampanyaya büyük bir çoğunluk katılacağını söylerken, ünlüler de destek vererek boykot çağrısında bulundu. Sosyal medyada #FahişYemeğeBoykot etiketi trendlere girerken, birçok kişi restoran fiyatlarının son zamanlarda aşırı yükseldiğini, porsiyonların ve kalitenin oldukça düşük olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN