Özgür Özel'den büyük değişim! Son halini görenler tanıyamıyor: Seçim sonrası operasyon geçirdi

Özgür Özel'den büyük değişim! Son halini görenler tanıyamıyor: Seçim sonrası operasyon geçirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim zaferinin ardından değişime gitti! Son halini görenler tanıyamıyor! Seçim sonrası operasyon geçirdi! İşte Özgür Özel'in son hali...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sağlık sorunlarıyla boğuştu. Seçim sürecinde yoğun bir tempoda çalışan ve ardından iki ameliyat geçiren Özel, sağlık mücadelesini sürdürdü.

Özgür Özel, 5 Nisan tarihinde ses tellerinden ameliyat oldu ve ardından 7-8 Nisan tarihlerinde gözlerinden mercek operasyonu geçirdi. Bu süreçte medya ve kamuoyu, CHP liderinin sağlık durumuyla ilgili yakından bilgi sahibi oldu.

İŞTE ÖZGÜR ÖZEL'İN SON HALİ

ozgur-ozel-1.png

Operasyonların ardından ise Özgür Özel'in saçlarını boyatması dikkat çekti. Uzun yıllardır kullandığı gözlükten kurtulan ve sağlık sorunlarını atlatan Özel'in, saçlarını boyatmasıyla ilgili gündemde geniş yer buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN