Otizmli çocuğa dedesinden sokak ortasında şiddet! O anlar kayda alındı

Esenler'de otizmli bir çocuk, dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördü. Kendini koruyamayacak durumda olan çocuğu gören bir mahalleli o anları cep telefonuyla kayda aldı.

Olay İstanbul Esenler'de meydana geldi. İddiaya göre, annesi ve dedesiyle yaşayan otizmli bir çocuk, sokak ortasında dedesinden şiddet gördü. Şiddet görüntüleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde sokakta merdivende oturan çocuğun dedesi tarafından tartaklandığı ve tokat atıldığı görülüyor. Çocuk kendisine vuran dedesinin elini tutmaya çalışırken, yaşlı adam çocuğun kolundan tutarak zorla kaldırıp götürürken de çocuğa tekme atıyor.

9072314.jpg

İddialar hakkında konuşan esnaf Ali Demirci, "Gördüğümüz kadarıyla ailesi üzerine düşüyor. İyi bakıyorlar. Dedesi ilgileniyor. Servis ile okula gelip gidiyor. Bir sıkıntıları gözükmüyor." ifadelerini kullandı.

9072313.jpg

OTİZM NEDİR?

Otizm genellikle ilk 3 yaşta başlayan ve hayat boyu devam eden, kişinin etrafıyla sözel ve sözel olmayan şekilde uygun ilişki kuramaması şeklinde ifade edilen gelişimsel bir bozukluk.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN