Koç ailesi milyonlarını kaybetti! Bir haftada büyük kayıp, duyan inanamadı

Koç ailesi milyonlarını kaybetti! Bir haftada büyük kayıp, duyan inanamadı

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğunun sahibi olan Koç ailesi bu kez kaybıyla gündeme geldi. Ülkenin en zenginlerinden olan o ismin kaybı dudak uçuklattı. Bir haftada büyük kayıp, duyan inanamadı! Koç ailesi milyonlarını kaybetti...

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğuna sahip olan Koç ailesi, geride bıraktığımız hafta boyunca milyonlarca dolarlık kayıplarla mücadele etti. Forbes Dergisi'nin milyarderler listesinde yer alan Koç ailesi üyeleri, bir haftada toplamda yaklaşık 150 milyon dolarlık varlık kaybı yaşadı.

Koç Holding çatısı altında milyarlarca dolarlık varlıkları yöneten Koç ailesi, Türkiye'nin en büyük şirketler grubu olarak önemli bir ekonomik güce sahip. Ancak geçtiğimiz hafta, ailenin varlıklı üyeleri için oldukça zorlu geçti.

150 MİLYON DOLARLIK KAYIP

Forbes Dergisi'nin milyarderler listesindeki güncel verilere göre, Koç ailesinin en büyük üyelerinden Mustafa Rahmi Koç, kardeşi Semahat Sevim Arsel ve Türkiye'nin en zengin kadını İpek Kıraç, bir hafta içerisinde toplamda 150 milyon dolarlık varlık kaybı yaşadılar.

İpek Kıraç, haftalık verilerle güncellenen listede, 3.6 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin ismi olarak bilinmekte. Ancak bir haftalık süre içerisinde 52 milyon dolarlık kayıp yaşadı.

Kıraç'ın teyzesi ve aynı yatırım alanlarına yönelen Semahat Sevim Arsel de aynı dönemde 52 milyon dolar kaybetti. Ailenin en büyük üyesi Mustafa Rahmi Koç ise geride bıraktığı haftayı 44 milyon dolarlık kayıpla kapattı.

Ailenin 3 üyesi toplamda 148 milyon dolarlık bir kayıp yaşarken, İpek Kıraç ve Semahat Sevim Arsel, Türkiye'nin en zengin kadın isimleri olma unvanını korudu. Rahmi Koç ise 3.1 milyar dolarlık servetiyle, Türkiye'nin en zengin 5. ismi olarak listeye devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN