Gondolları gören Venedik sanıyor ama burası Adana! Turistler akın akın geliyor: Fiyatı ise sudan ucuz

Gondolları gören Venedik sanıyor ama burası Adana! Turistler akın akın geliyor: Fiyatı ise sudan ucuz

Gondolları gören Venedik sanıyor ama burası Adana. Adana’ya giden yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nde süzülen o gondollara akın ediyor. Üstelik fiyatı ise sudan ucuz… İşte, Adana’da gondol sefasının detayları…

Adana’da başlayan Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılmak için kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nde gondolun keyfini sürüyor. Çukurova’nın can suyunu sağlayan Seyhan Nehri’nde, İtalya’nın Venedik kentindekine benzer gondol turlarına katılanlar, palmiyelerin içinde yapılan gezinin keyfini çıkarıyor. Etrafında yeşil bitki örtüsü bulunan alanların farklı bir güzellik kattığı nehirde, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gondollar ile düzenlenen turlar yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

adana-seyhan-nehri-2.jpg

GONDOL FİYATI SUDAN UCUZ

Kişi başı 12 TL’ye binilen gondollarla gezen turistler, kendilerine eşlik eden ördek ve kazların yüzüşünü izlerken aynı zamanda gün batımına da şahitlik ediyor.

Kente gelerek gondol turuna katılan Emine Acun, “Çok beğendim, çok güzel olmuştu Adana için. Herkese tavsiye ederiz. Gondola geldik önce çok güzeldi” dedi.

Bir diğer yerli turist Ali Kaya ise, “Çok beğendim. Güzel bir eğlence oldu. Herkese tavsiye ederiz. Havalar ısındı, festival havası güzel oldu. Gezdik, dolaştık. Havanın tadını çıkarttık” şeklinde konuştu.

adana-seyhan-nehri-1.jpg

“SANKİ VENEDİK’TEYİZ”

Adana’da gondol keyfinin çok eğlenceli olduğuna dikkat çeken Saniye Yıldır da “Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var. Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler. Hem gezmiş hem de fotoğraf çekilmiş olacaklar. Herkese tavsiye ederiz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN