Eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini katletmişti! İfadesi kan dondurdu: Öldürüp fotoğraflarını çektim

Eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini katletmişti! İfadesi kan dondurdu: Öldürüp fotoğraflarını çektim

Adana'da iddiaya göre çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldüren, kayınpederini de bıçaklayarak yaralayan Özgür Durmuş'un ifadesi ortaya çıktı. Cinayetleri hatırlamadığını öne süren Durmuş "Kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp hesabı üzerinden 'durum' olarak paylaştım. Bu paylaşımı bilinçli yapmadım” dedi.

Dehşet veren olay Adana Seyhan'da 3 Mayıs 2023'te meydana geldi. Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldürüp, kayınpederini de yaralayan Özgür Durmuş'un (42), 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş, iddiaya göre çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden eşiyle tartıştı. Olay günü alkollü olduğunu ve uyuşturucu madde kullandığını söyleyen Durmuş, kayınbiraderi tarafından evden kovulduğunu iddia etti. Durmuş mutfaktan bıçak aldığını ama kimi bıçakladığını hatırlamadığını iddia etti.

KANLI FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Durmuş, cinayetten sonra fotoğraflar çekip, kanlı fotoğrafları WhatsApp'ta paylaştığını ancak bunu bilinçli yapmadığını öne sürdü. Mahkeme sanığın tutukluluğun halinin devamına karar verirken tanıkların dinlemesi için duruşmayı erteledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN