Bu da oldu! Tahtaları söküp ağaçla kavga etti... İlginç anlar kamerada

Bu da oldu! Tahtaları söküp ağaçla kavga etti... İlginç anlar kamerada

Kağıthane Nurtepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan şok edici olayda, gece saatlerinde bir şahıs, kaldırımda bulunan ağaçlara zarar verdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şahsın önce ağaçları sökmeye çalıştığı, daha sonra ise elindeki tahtalarla ağaçlara zarar verdiği görülüyor.

Olay, gece saatlerinde sokağa çıkan bir şahsın, kaldırımda bulunan ağaçları sökmeye çalışmasıyla başladı. Ancak başarılı olamayan şahıs, hızını alamayarak ağaçların yanında bulunan destek tahtalarını sökerek çevreye zarar vermeye başladı. Elindeki tahtalarla ağaç dallarına vuran ve köklerini kazıyan şahıs, çevrede büyük ölçüde zarara neden oldu.

yeni-proje-001.jpg

Olay yerinde bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler, şahsın ağaçlara verdiği zararı net bir şekilde ortaya koyuyor.

yeni-proje-1-001.jpg

Olayın ardından kamuoyunda ağaçların korunması ve çevre bilincinin artırılması gerektiği yönünde çağrılar yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN