Adana, Antalya ve Hatay için kırmızı kodlu uyarı! Kıbrıs'ı istila etti, her an Türkiye'ye sıçrayabilir. Ayak parmaklarını yiyor

Adana, Antalya ve Hatay için kırmızı kodlu uyarı! Kıbrıs'ı istila etti, her an Türkiye'ye sıçrayabilir. Ayak parmaklarını yiyor

Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte doğada bulunan canlılar daha aktif olmaya başladı. Akdeniz'den gelen son dakika bilgisi ise vatandaşları tedirgin etti. Adana, Antalya ve Hatay için kırmızı kodlu uyarı! Kıbrıs'ı istila etti, her an Türkiye'ye sıçrayabilir. İlk kez görülen bu yaratık ayak parmaklarını yiyor. Bilim adamları bölgeye giderek çalışmalara başladı.

Türkiye için kırmızı alarm verilmiş durumda. Akdeniz bölgesinden gelen son dakika haberi vatandaşları ayağa kaldırdı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Adana, Antalya ve Hatay için kırmızı kodlu uyarı! Kıbrıs'ı istila etti, her an Türkiye'ye sıçrayabilir. Bu canlı ayak parmaklarını yiyor.

AKDENİZ BÖLGESİ İÇİN KIRMIZI ALARM! İLK KEZ BU TÜR GÖRÜLDÜ

Kıbrıs'ta yaşananlar bilim dünyasını ayağa kaldırmış durumda. Akdeniz bölgesinde korkutan olay. Adana, Antalya ve Hatay için kırmızı kodlu uyarı yapıldı. İlk kez görülen ve ayak parmaklarını yiyen bir hayvan tespit edildi.

yeni-proje-2024-03-28t132218-812.jpg

Bilim adamları yaptıkları araştırmalarda ayak parmaklarını ısıran dev su böceklerinin ana karadan Kıbrıs'a geldiğini belirtti. Ancak şuanlık bu durum tam olarak tespit edilmedi.

AYAK PARMAKLARINI YİYOR...

"Parmak ısıranlar" olarak da adlandırılan böcekler, yaklaşık 12 santimetre uzunluğa kadar büyüyebilen kuş yiyen türleri içeren Lethocerus cinsine aittir.

yeni-proje-2024-03-28t132230-464.jpg

Araştırmacılar, adanın doğu kıyısındaki yüzücülerin yardımıyla korkunç böcekleri keşfettiler ve halkı daha fazla dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN