Dolar ve euro fiyatları bugün ne kadar? (24 Nisan 2024)

Dolar ve euro fiyatları bugün ne kadar? (24 Nisan 2024)

Dolar ve Euro fiyatları, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü itibarıyla Dolar ve Euro ne kadar?

Yatırımcılar ve vatandaşlar, iç ve dış piyasalardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle altın ve döviz kuru gibi ekonomik göstergelerin güncel durumu önem arz ediyor. Bugünün dolar ve Euro fiyatları da merak konusu. İşte 24 Nisan 2024 Çarşamba günü için güncel döviz kuru bilgileri:

DOLAR/TL VE EURO/TL BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, saat 08:03 itibarıyla 32,5486 seviyesinden işlem görürken, Euro ise aynı saatlerde 34,9216 TL civarında seyrediyor.

Döviz kurlarındaki bu güncel durum, yatırımcılar ve ekonomiyle ilgilenen bireyler için önemli bir referans noktası oluşturuyor. Ekonomik ve finansal kararlar alırken, döviz kurlarındaki güncel hareketleri dikkate almak gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN