Binlerce üreticinin yüzü güldü! Bakan Yumaklı açıkladı: O ödemeler bugün yatırılıyor! Hesaplarınızı kontrol edin

Binlerce üreticinin yüzü güldü! Bakan Yumaklı açıkladı: O ödemeler bugün yatırılıyor! Hesaplarınızı kontrol edin

Binlerce üreticinin yakından takip ettiği destek ödemeleri ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeyi verdi. 363 milyon 608 bin TL ödeme hesaplara aktarılıyor. Hemen hesaplarınızı kontrol edin.

2024 yılı Mart ayı sonuna yaklaşırken üreticinin yüzünü güldürecek açıklamada Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan geldi. Bakan İbrahim Yumaklı 363 milyon 608 bin TL tutarındaki çay destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Herkes hesaplarını kontrol etmeye çıktı.

BUGÜN HESAPLARA YATIRILIYOR

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çay üreticilerine sağlanacak 363,6 milyon TL tutarındaki destek ödemesinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte çay üreticilerinin yüzünü güldüren Bakan Yumaklı "ÇAYKUR aracılığıyla 363 milyon 608 bin lira ödemeyi çay üreticilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN