Prag'da polisi alarma geçiren olay! Pencereden düşmek üzere olan bebeği kurtardılar

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yerden 6 metre yükseklikteki açık penceredeki pervaza tırmanan bebek, polisi alarma geçirdi. Merdivenle dairenin penceresine tırmanan polis, bebeği kurtardı. Annenin ise uyuyakaldığı belirtildi.

Prag’da apartmanın pencere pervazına tırmanan bebeği, polis kurtardı. Kurtarma anı polisin vücut kamerasına yansıdı. Çek polisi, 22 Mart’ta meydana gelen olayın görüntülerini paylaştı.

Paylaşımda “Polis memurları, yaklaşık altı metre yükseklikte, pencere pervazında dengede duran birkaç aylık kız çocuğunu kurtardı. Polisler, merdiven yardımıyla kısa sürede küçük kıza ulaşıp emniyete aldı ve perdeleri açıp evin içinde uyuyan anneyi uyandırdı. Polise teşekkür eden anne çok derin uykuya daldığını, uyanamadığını söyledi. Dikkatli kişilerin ihbarları ve polisin hızlı müdahalesi sayesinde kimseye zarar gelmedi” açıklaması yapıldı.

Görüntülerde polisin pencerede duran bebeğe sakin bir şekilde yaklaşması ve korkutmadan güvenli bir yerde tutması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN