Musk'ın 'Dem Party' paylaşımına yanıt gecikmedi

Musk'ın 'Dem Party' paylaşımına yanıt gecikmedi

Dem Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Tesla, SpaceX ve X sosyal medya platformunun patronu Elon Musk’ın ‘Dem Party’ paylaşımına yanıt verdi.

Elon Musk'ın 'Dem Party' eleştirisini kendi partisine ithafen olduğunu düşünen DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, paylaşıma yanıt verdi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden'ın göçmen politikasını eleştiren bir tweet attı. Musk, 'Dem Parti'nin hedefi seçmen ithal etmek' dedi.

Bu tweet'e yanıt olarak Dem Parti'den bir tepki geldi. Dem Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Elon Musk'ın paylaşımını alıntılayarak şu cevabı verdi:

"Hayır, amacımız AK Parti'nin önümüzdeki yerel seçimlerde kazanacağımız şehirlere 55.000 hayalet seçmeni hukuksuz bir şekilde nakletmesinin önüne geçmek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN