Leonardo DiCaprio Frank Sinatra’ya hayat verecek

Leonardo DiCaprio Frank Sinatra’ya hayat verecek

Hollywood'un en prestijli yönetmenlerinden biri olan Martin Scorsese, yeni filminde efsanevi şarkıcı ve aktör Frank Sinatra'yı konu alacak. Projede Leonardo DiCaprio, Sinatra'yı canlandırırken, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ise Sinatra'nın ikinci eşi olan ünlü aktris Ava Gardner rolünde yer alacak.

Usta yönetmen Martin Scorsese, efsanevi şarkıcı ve aktör Frank Sinatra'nın hayatını konu alan bir film çekmeye hazırlanıyor. Bu heyecan verici projede başrolü Leonardo DiCaprio üstlenirken, Sinatra'nın ikinci eşi Ava Gardner rolünde ise Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence yer alacak.

SINATRA'NIN KIZINDAN ONAY ALINACAK

1998 yılında hayatını kaybeden Frank Sinatra'nın biyografi filminin çekilmesi için kızı Tina Sinatra’dan onay alınması gerekiyor. Sinatra biyografisinden önce Martin Scorsese yarı belgesel türündeki "Life of Jesus" filminin çekimlerini tamamlayacak.

YEDİNCİ ORTAK PROJE

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese ortaklığı 2002 yılında vizyona giren "New York Çeteleri" (Gangs of New York) filmiyle başladı. Beş dalda Oscar adaylığı bulunan fenomen filmi sırasıyla "Göklerin Hakimi" (Aviator), "Köstebek" (The Departed), "Zindan Adası" (Shutter Island), "Para Avcısı" (The Wolf of Wall Street) ve geçen yıl vizyona giren "Dolunay Katilleri" (Killers of the Flower Moon) takip etti. Sinatra filmi, yönetmen ve oyuncunun yedinci ortak projesi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN