HSBC'den ABD'deki şubesine istihdam kararı

HSBC'den ABD'deki şubesine istihdam kararı

HSBC ABD ticari bankasında, başta teknoloji ve sağlık sektörleri olmak üzere yeni kurulan şirketlere kredi vermek üzere yaklaşık 50 bankacıyı daha işe almayı planladığı açıklandı. Crowell uluslararası hukuk firması, HSBC'nin girişim kredisi işinde yaklaşık 250 şirketi müşteri olarak kaydettirdiğini, 35 kredi anlaşmasını tamamladığını ve müşterileriyle ortalama 15 milyon dolarlık anlaşma için 30 ön sözleşme imzaladığını söyledi.

HSBC ABD ticari bankasında, başta teknoloji ve sağlık sektörleri olmak üzere yeni kurulan şirketlere kredi vermek üzere yaklaşık 50 bankacıyı daha işe almayı planlıyor.

Reuters’ta yer alan habere göre Londra merkezli banka, Silicon Valley Bank'ın bir yıl önce başarısız olmasının ardından, Silicon Valley Bank'tan yaklaşık 40 kişiyi işe aldı. HSBC'nin inovasyon bankacılığı iş kolu şu anda yaklaşık 60 çalışandan oluşuyor ve başlangıç ​​ve orta aşamadaki şirketlere hizmet vermeye odaklanıyor.

HSBC Ticari Bankacılık Başkanı Wyatt Crowell, Reuters'e verdiği röportajda "Piyasada bir boşluk var ve biz de bu boşluğun içine giriyoruz. Hem anlaşmaların hacmi hem de anlaşmalardaki kazanma oranımız açısından, düşündüğümden çok daha iyi gitti" dedi.

30 SÖZLEŞME İMZALADI

Yeni kurulan şirketler genellikle büyüyüp daha köklü hale gelene kadar büyük bankalardan finansman almakta zorlanırlar. HSBC ve JPMorgan uzun vadede iş kazanmanın bir yolu olarak, ilk halka arzlar, yurt dışına genişleme, anlaşmalar ve varlık yönetimi de dahil olmak üzere yeni kurulan şirketlere hizmet vermek üzere kadro oluşturan kredi sağlayıcılar arasında yer alıyor.

Crowell uluslararası hukuk firması, HSBC'nin girişim kredisi işinde yaklaşık 250 şirketi müşteri olarak kaydettirdiğini, 35 kredi anlaşmasını tamamladığını ve müşterileriyle ortalama 15 milyon dolarlık anlaşma için 30 ön sözleşme imzaladığını söyledi.

Yapılan açıklamada, "Pazarda çekiş gücümüz olduğuna ve bu takımın ölçeğine göre ağırlığımızın üzerinde bir performans sergilediğimize inanıyorum. Ve buna ek olarak bunu küresel hale getirme arzumuz, bir sonraki yatırım dalgasını yönlendiren şeydir" ifadesi kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN