16 aylık bebeğini evde bırakıp tatile giden annenin cezası belli oldu: Tahliye şartı bulunmaksızın...

16 aylık bebeğini evde bırakıp tatile giden annenin cezası belli oldu: Tahliye şartı bulunmaksızın...

ABD'de 16 aylık bebeğini evde tek başına bırakarak 10 günlük bir tatile çıkan kadın, çocuğunun ölümüne sebep olduğu için tahliye şartı olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Ohio eyaletinde yaşanan trajik bir olay, 16 aylık bir bebeğin ölümüyle sonuçlandı ve annesi Kristel Candelario, çocuğunu evde bırakıp 10 günlük bir tatile çıkması nedeniyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

TATİLDEN DÖNDÜĞÜNDE BEBEK ÖLMÜŞTÜ

32 yaşındaki Kristel Candelario'nun, Washington Post'un haberine göre, kızı Jailyn'in ölümüyle ilgili suçunu kabul ettiği belirtildi. Savcılar, geçtiğimiz yıl haziran ayında Candelario'nun Detroit ve Porto Riko'ya seyahat etmek üzereyken küçük çocuğunu Cleveland'daki evlerinde yalnız bıraktığını ifade ettiler. Candelario seyahatten döndüğünde, bebeğini yerde hareketsiz halde buldu ve hemen polisi aradı.

Acil müdahale ekipleri olay yerine gelene kadar bebeğin kıyafetlerini değiştiren Candelario, kısa süre sonra çocuğunun hayatını kaybettiğini bildirdi. Tıp uzmanları, bebeğin aşırı derecede susuz kaldığını ve açlık ile susuzluktan öldüğünü belirlediler.

Mahkemede konuşan Candelario, "Yaptıklarımı haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama kimse ne kadar acı çektiğimi ve neler yaşadığımı bilmiyordu" dedi. Ancak, mahkeme tarafından alınan karar şiddetliydi. Kristel Candelario, şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN