WhatsApp QR kod ile kişi ekleme nasıl yapılır? WhatsApp QR kod özelliğini tanıtacak

WhatsApp QR kod ile kişi ekleme nasıl yapılır? WhatsApp QR kod özelliğini tanıtacak

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, QR kod ile kişi ekleme özelliğini tanıtmaya hazırlanıyor. Telefon rehberine eklemek istediğiniz kişileri bir kod ile eklemenin daha kolay hâle geleceği WhatsApp QR kod ile kişi eklemenin nasıl yapılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

WABetaInfo, WhatsApp’ın QR kod özelliğini Google Play Store’daki 2.20.171 numaralı beta sürümünde yer verdiğini duyururken, iOS’a ne zaman geleceğine dair bilgi paylaşmadı. WhatsApp QR kod ile kişi eklemek daha da kolaylaşacak.

WHATSAPP QR KOD NASIL KULLANILIR?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan ve en çok kullanıcısı bulunan WhatsApp yeni bir özelliğini kullanıcıların beğenisine sunuyor. WhatsApp QR kod özelliği ile birlikte kişi eklemek kolay hâle geliyor.

WABetaInfo’nun tespit ettiği özellik, her kullanıcıya benzersiz bir QR kod sunuyor. Diğer kullanıcılar sizi rehberinize eklemek isterse, WhatsApp içinden bu kod taratılıyor ve kişi rehbere kolayca ekleniyor.

WABetaInfo, QR kod özelliğinin Play Store'daki 2.20.171 numaralı WhatsApp beta sürümünde yer aldığını kaydetti. Şu anda geliştirilme aşamasında olan yeni güvenlik özelliğinin pek yakında bütün kullanıcıların kullanımına sunulacağı öğrenildi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Özelliğin ne zaman tüm Android kullanıcılara açılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmazken, testlerin bitmesinin ardından özelliğin yayına alınacağı kaydedildi. Tamindir’de yer alan habere göre; iOS işletim sistemine QR kod özelliğinin gelip gelmeyeceği de şu an için bilinmezliğini korumakta.

WHATSAPP NEDİR?

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, yurtdışında seyahat edilirken ya da uzaklarda bir yerdeyken bile diğer kullanıcılarla dilediğiniz gibi mesajlaşabilip, çekilen fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşmaya yarar. Hem de ücretsiz bi şekilde…

WhatsApp kullanılması için internet şarttır. Kablosuz ağ yani Wi-Fi ya da mobil internet ile WhatsApp kullanılabilir…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN