WhatsApp farklı telefonlarda nasıl kullanılır? WhatsApp hesabı farklı telefonlarda nasıl açılır?

WhatsApp farklı telefonlarda nasıl kullanılır? WhatsApp hesabı farklı telefonlarda nasıl açılır?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp hesabını farklı telefonlarda açma özelli geleceği haberi, gündeme bomba gibi düştü. Peki WhatsApp farklı telefonlarda nasıl kullanılır? Konunun ayrıntıları belli oldu…

WABeataInfo’da paylaşılan görüntülerde, ‘WhatsApp hesabı farklı telefonlarda nasıl açılır?’ sorusu yanıt buldu. Uygulamanın beta sürümünden paylaşılan görüntülerde, WhatsApp hesabını 4 farklı cihazda kullanılmasının mümkün olacağı görüldü.

4 FARKLI CİHAZDA WHATSAPP HESABI AÇILACAK

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta aynı hesabı birden fazla telefon ve tablette kullanma özelliği geliyor. Tüm dünyada en çok kullanılan uygulamaların başında gelen WhatsApp, bir defa daha platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği ile gündeme geldi.

Özellikle dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinin ardından pek çok iletişim odaklı uygulama gibi kullanım seviyesi yükselen WhatsApp'ın platforma entegre etmeyi düşündüğü özellik beta sürümünde yer alan bilgiler ile belli oldu.

WHATSAPP İÇİN TIKLAYIN

WHATSAPP FARKLI TELEFONLARDA NASIL KULLANILIR?

WABetaInfo’da yer alan habere göre; Facebook, tek bir WhatsApp hesabını birden çok hesaba bağlama desteğini getirecek. Aynı habere göre, 4 cihaza dek desteklenen bu yeni özelliğin SMS’le gelen bir doğrulama koduyla aktifleşeceği belirtiliyor. Paylaşılan haberde WhatsApp'ın bu özelliğini test ettiğine dair çalışmaların görüntülendiği kaydedildi.

WHATSAPP FARKLI CİHAZLARDA NE ZAMAN KULLANILACAK?

WhatsApp’ı 4 farklı cihazda kullanma özelliğinin aktif hâle getirilmesinin arkasından da anlaşılacağı gibi kullanıcılar, WhatsApp hesaplarını 4 farklı cihazda aynı anda kullanma imkânına sahip olacak. Uzun zamandır en büyük rakibi Telegram'da bulunan özelliğin WhatsApp'a ne zaman geleceğine dair net bir bilgi paylaşılmadı.

ŞU AN İÇİN YAN UYGULAMALARLA İLE HESAP FARKLI CİHAZLARDAN AÇILIYOR

WhatsApp’a ait olmayan tamamen bağımsız farklı uygulamalar ile WhatsApp hesabı birden çok cihazlarda kullanılabiliyor. Ancak bu uygulamaların güvenilirliği tartışılıyor…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN