Ufuk Bayraktar'ın filmi 'Dayı' ne zaman vizyona girecek? Dayı Bir Adamın Hikayesi konusu ne?

Ufuk Bayraktar'ın filmi 'Dayı' ne zaman vizyona girecek? Dayı Bir Adamın Hikayesi konusu ne?

2008 yılında ekranlara gelen Ezel dizisinde, Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Dayı' lakaplı Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin çekimleri tamamlandı. Dayı filminin ne zaman vizyona gireceği merak edilirken, filmin tanıtımı videosu sosyal medyada ilgi görüyor. İşte, 'Ufuk Bayraktar'ın filmi Dayı ile ilgili bilgiler'...

'Ufuk Bayraktar'ın filmi Dayı ne zaman vizyona girecek?', 'Dayı Bir Adamın Hikayesi konusu ne, oyuncuları kimler?', 'Dayı filmi nerede çekildi?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Ezel dizisiyle adını duyuran oyuncu Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi 'Dayı' hakkında bilgiler merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcılarının yakından takip ettiği filmin tanıtım videosunun ardından bu ay içinde yeni fragman yayınlanması bekleniyor. Detaylar haberimizde...

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FRAGMANI

DAYI FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün senaryosuna imza attığı, Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin gösterim tarihi belli oldu.

Kasım 2019'da yayınlanan tanıtım videosuyla ilgi çeken ve Ufuk Bayraktar'ın Ezel dizisinde gençliğini canlandırdığı Ramiz Dayı karakterinin sinema macerası olup olmadığı konusunda dizinin hayranlarında merak uyandıran film, Bayraktar'ın açıklamalarına göre Ramiz Karaeski'nin hikayesinden bağımsız bir yapım.

Adil ve sevilen bir kabadayının hikayesini anlatacak film, CGV Mars dağıtımcılığında 6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor fakat koronavirüs (corona virüsü) salgın hastalığı nedeniyle ertelenmesi de gündemde.

DAYI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri tamamlandı. Geçtiğimiz yıl yayınlanan tanıtım videosuyla duyurulan 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da 6 hafta süren çekimleri tamamlandı.

DAYI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

20 milyon TL'yi bulan bütçesiyle dikkat çeken filmin yönetmenliğini Uğur Bayraktar üstlenirken, oyuncu kadrosunda Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket ve Ümit Çırak gibi isimler bulunuyor.

DAYI FİLMİNİN KONUSU NE?

Çevresi tarafından sevilen bir kabadayının hikayesini anlatan filmin başrolünde Ufuk Bayraktar yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN