Trump maske yasağı uygulanmaması nedeniyle Biden'ı suçladı

Trump maske yasağı uygulanmaması nedeniyle Biden'ı suçladı

ABD Başkanı Donald Trump, maske yasağı getirilmemesi ile ilgili seçimdeki rakibi Joe Biden'ı suçladı. Trump'ın açıklamalarına cevap veren Biden ise 'Durumu açıklığa kavuşturayım; ben mevcut olarak başkan değilim. Ancak şimdi destek olursanız kasım ayında bu durumu değiştirebilirim' dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, ulusal çapta bir maske yasağı uygulanmamasıyla ilgili olarak rakibi Demokrat başkan adayı Joe Biden'ı suçladı.

Pennsylvania'da konuşan Trump, ''Ben zorunda olduğumda ve hastanelerde maske takıyorum. Ama şunu söyleyim; Demokratlar Kongre'de ulusal zorunluluk getireceklerini söyledi. Ancak asla böyle bir şey yapmadılar. Nedenini Joe Biden'a sormalısınız'' dedi.

"BEN BAŞKAN DEĞİLİM AMA BU DURUMU DEĞİŞTİREBİLİRİZ"

Trump'ın açıklamalarına dakikalar içerisinde cevap veren Biden, ''Durumu açıklığa kavuşturayım; ben mevcut olarak başkan değilim. Ancak şimdi destek olursanız kasım ayında bu durumu değiştirebilirim'' yazdı ve kampanyasının bağış linkini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN