iPhone alacaklar bu indirimi kaçırırsa üzülür: iPhone 11 fiyatı düştü, işte indirimli İphone 11 fiyatı

iPhone alacaklar bu indirimi kaçırırsa üzülür: iPhone 11 fiyatı düştü, işte indirimli İphone 11 fiyatı

iPhone alacaklar bu indirimi kaçırırsa bin pişman olur! iPhone 11 fiyatı düştü! Yetişen alır, yetişemeyen ise dizlerini döver! İşte indirimli iPhone 11 fiyatı...

Türkiye'de iPhone tutkunlarını sevindirecek bir haber var! En popüler iPhone modellerinden biri olan iPhone 11 için yeni bir indirim fırsatı sunuldu. 64 GB depolama kapasitesine sahip olan bu model, yapılan indirimle birlikte piyasadan daha uygun fiyata satışa sunuluyor.

IPHONE 11 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

iPhone 11 Özellikleri Neler? 2024'te Satın Alınır mı? - Tamindir

iPhone 11, dayanıklı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Çerçevesinde 7000 serisi alüminyum malzeme kullanılarak üretilen bu telefon, IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor. 2 metre derinlikte 30 dakika boyunca su altında çalışabilen iPhone 11, güçlü A13 Bionic işlemcisi ve 4 GB RAM'iyle yüksek performans sunuyor.

6,1 inçlik Liquid Retina IPS ekranı, 1.792 x 828 piksel çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızıyla görüntü kalitesini en üst seviyede tutuyor. 625 nit parlaklık değeri ve 326 ppi piksel yoğunluğuyla ekran, görsel deneyimi zenginleştiriyor.

iPhone 11'in kamerası da dikkat çekici özelliklere sahip. 12 megapiksel çözünürlüklü ana kamera, optik görüntü sabitleme özelliğiyle net ve keskin fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Telefonun ön tarafında ise 12 megapiksel ve SL 3D sensör bulunuyor, bu da yüksek kaliteli selfie'ler ve güçlü görüntü efektleri için ideal.

Pil ömrü konusunda da iddialı olan iPhone 11, 3.110 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Hızlı şarj özelliğiyle yüzde 50'ye kadar pil seviyesine sadece 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Ayrıca kablosuz şarj desteğiyle kullanım kolaylığı sunuyor.

iphone-11.jpg

Tüm bu özelliklere sahip olan iPhone 11'in indirimli fiyatı 22.999 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN