Spotify neden açılmıyor? iPhone ve iPad’lerde uygulamalara erişim problemi

Spotify neden açılmıyor? iPhone ve iPad’lerde uygulamalara erişim problemi

Twitter, Facebook, Booking, Spotify, Pinterest, BiTaksi, Getir, Enpara uygulamaları kullanan iPhone ve iPad kullanıcıları, uygulamalara erişimde problem yaşıyor. Apple’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmese de sorunun Facebook’tan kaynaklandığı düşünülüyor.

Özellikle kullanıcılar, ‘’Spotify neden açılmıyor? Spotify çöktü mü?’’ sorularıyla Twitter’da gündem oluşturdu. ‘’Spotify’’ etiketi, Twitter’da en tepeye oturdu. iPhone ve iPad cihazlarında sorun yaşanlar, asıl sorunun iPhone ve iPad'ler olduğunu gördü. iOS ve iPadOS yüklü cihazlarda ise problem devam ediyor.

İPHONE VE İPAD UYGULAMALARI NEDEN AÇILMIYOR?

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Apple'dan konuya dair henüz açıklama yapılmadı. Ancak problemin Facebook'tan kaynaklandığı düşünülüyor.

FB SDK Core Kit ismindeki Facebook kütüphanesindeki bir sorundan dolayı yaşanan hata, uygulamaların çökmesine sebep oluyor.

Problemin yalnızca Türkiye'de değil, hemen hemen tüm dünyada yaşandığını da belirtiliyor.

Erişim problemi yaşayan uygulamaların arasında Twitter, Facebook, Booking, Spotify, Pinterest gibi global uygulamalar ve BiTaksi, Getir, Enpara gibi yerel uygulamalar da bulunuyor.

SPOTİFY İÇİN TIKLAYIN

UYGULAMALARA NASIL GİREBİLİRİM?

Uygulamalarınızda problem yaşıyorsanız 5-6 defa girip çıktığınızda uygulamadaki problem düzelebiliyor. Bunun hâricinde uygulamaları uçak modundayken açtıktan sonra uçak modunu tekrardan kapatarak, uygulamayı çalıştırmayı sürdürebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN