Kartal bombayı patlatıyor! 116 milyon euroluk süper yıldız: 165 gol 62 asist...

Kartal bombayı patlatıyor! 116 milyon euroluk süper yıldız: 165 gol 62 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, transferde büyük oynamayı planlıyor. Kartal, 116 milyon euroluk dünya starını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Beşiktaş kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, 116 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Gözünü Almanya'ya diken Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandıran transfer hamlesi için harekete geçti.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak 5 farklı teknik adamla çalışan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. Sezon sonunda Aboubakar ve Cenk Tosun ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, gözünü Almanya'ya dikti. Kartal, 116 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Akşam'ın haberine göre; Gelecek sezon taraftarlarını heyecanlandıracak bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan siyah-beyazlı ekip, Alman devi Borusia Dortmund formasını terleten Sebastian Haller'i gözüne kestirdi.Report: Sébastien Haller facing uncertain future at Borussia Dortmund

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon 18 karşılaşmada görev alırken 3 gol 1 asiste imza attı.

Fildişi Sahilli yıldız golcü futbolcu kariyeri boyunca ise toplamda 392 karşılaşmada görev alarak 165 gol 62 asiste imza attı. 29 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 116 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN