Icardi'nin yerine genç gol makinesi geliyor! Ligde 28 maçta 15 gol Avrupa'da 12 maçta 7 gol...

Icardi'nin yerine genç gol makinesi geliyor! Ligde 28 maçta 15 gol Avrupa'da 12 maçta 7 gol...

Gelecek sezonun planlamasına başlayan Galatasaray, yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu. Aslan, Yunan yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu akşam evinde Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli yıldız Icardi'nin takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle golcü arayışlarına başladı.Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda gözünü Yunanistan'a dikti.

Yunan ekibi Panathinaikos'un 24 yaşındaki forvet oyuncusu Ioannidis, dikkat çekici performansıyla birçok kulübün radarına girdi.

Panathinaikos ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ioannidis, bu sezon Yunanistan Süper Ligi'nde 28 maçta forma giyerken 15 gol 7 asiste imza attı. 24 yaşındaki yıldız golcü Avrupa Kupaları'nda ise takımının forması altında 12 karşılaşmada 7 gol 2 asiste imza attı. Yıldız golcü sezon boyunca 43 karşılaşmada görev alırken toplamda 23 gol 9 asistlik katkı sundu.

Fotis Ioannidis - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız golcü her iki ayağını da etkili kullanabiliyor. Sarı-kırmızılı ekibin Yunan yıldızı kadrosuna katması için Yunan ekibini çalıştıran efsane ismi Fatih Terim'den de bilgiler aldığını öne sürüldü. Transfer sezonunun resmi olarak açılmasıyla bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN