Galatasaray'da Zaha ile yollar ayrılıyor: İşte yeni takımı!

Galatasaray'da Zaha ile yollar ayrılıyor: İşte yeni takımı!

Galatasaray'ın sezon başında bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha'nın, sezon sonunda sarı kırmızılı takımdan ayrılacağı ileri sürüldü. Fildişi Sahilli futbolcunun anlaştığı takım da belli oldu.

Galatasaray, uzun yıllar Crystal Palace'ta oynadıktan sonra bedelsiz olarak takıma kattığı Wilfried Zaha ile 2 milyon 330 bin euro imza parasıyla sözleşme imzalamıştı, yıllık ücreti ise 4.3 milyon euro olarak açıklanmıştı.

İNGİLİZ BASININDAN TRANSFER İDDİASI

Galatasaray ile 2025/26 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan Zaha'nın takımdan ayrılacağı belirtildi. İngiliz basınında yer alan habere göre 31 yaşındaki hücum oyuncusu, Premier Lig ekibi West Ham United ile anlaşmaya vardı.

ZAHA'NIN KARNESİ

Galatasaray'da 39 maçta süre alan Zaha, 10 gol ve 5 asistle takıma katkı verdi. Sezon başında sakatlık sebebiyle formadan uzak kalan Fildişi Sahilli yıldız, son dönemde ise Okan Buruk'un tercih etmemesi sebebiyle şans bulmakta zorlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN