Galatasaray yeni defansını İspanya'da buldu! Real Madrid'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Galatasaray yeni defansını İspanya'da buldu! Real Madrid'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna başlayan Süper Lig'in lideri Galatasaray, Real Madrid'in süper yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Sarı-kırmızılı ekip, gelecek yaz transfer sezonu için gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, Real Madrid'in süper yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmak için düğmeye bastı. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Sabah'ın haberine göre; Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilmek amacıyla savunma hattındaki kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid formasını terleten Nacho Fernandez'i radarına aldı.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 34 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 36 karşılaşmada görev alırken skor katkısı üretemedi. Savunmanın her bölgesinde görev alabilen yıldız savunma oyuncusunun Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı ekibin, sezon sonunda İspanyol savunma oyuncusu için resmi hamle yapacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN