Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Bu adam yüzünden futbolu unuttum...'

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Bu adam yüzünden futbolu unuttum...'

Yunan ekibi Olympiakos'a penaltı atışları sonucunda elenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın tercihleri tepki topladı. Kanarya'nın unutulmaz ismi canlı yayında Kartal'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde ağırladığı Yunan ekibi Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi. Tecrübeli teknik adamın oyun ve oyuncu tercihleri sarı-lacivertli camiada yoğun eleştiri aldı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne de veda etti. İlk maçta 3-2 mağlup olduğu Yunan ekibi Olympiakos'u Kadıköy'de 1-0 mağlup eden sarı-lacivertli ekip, penaltı atışları sonucunda rakibine mağlup olarak tura veda etti.

Kanarya'nın teknik adamı İsmail Kartal, maçın başından sonuna kadar yaptığı tercihler ile sarı-lacivertli camiada tepki topladı.

Youtube'da yayın yapan Sports Digitale adlı kanalda yorumculuk yapan sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi Serhat Akın, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklenerek alınan yenilgiden dolayı Kartal'ı sorumlu tuttu. Akın açıklamasında şunları söyledi:

"İsmail Kartal her şeyi yaptı, bütün değişiklikleri yanlış. Bana yardımcı olun, gerçekten kendimde değilim! Krunic ve Zajc ile 3 yedin, nasıl onlara dönersin? Bu adam yüzünden futbolu unuttum! Biri bana anlatsın, futbol konuşmayı bırakacağım!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN