Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım Ali Koç'u tahtından edecek. 27 kupalı efsane teknik direktörü getiriyor

Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım Ali Koç'u tahtından edecek. 27 kupalı efsane teknik direktörü getiriyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ağır yaralar alan sarı-lacivertli ekip son olarak Konyaspor deplasmanından 1 puanla dönemsiyle şampiyonluktan iyice uzaklaştı. Gözler ise başkanlık seçimlerine çevrilmiş durumda. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım Ali Koç'u tahtından edecek. 27 kupalı efsane teknik direktörü takımın başına getiriyor. İşte sürpriz transferin perde arkası...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında yaralar almaya devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Konyaspor karşısında 0-0 berabere kalan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Sıcak gelişmeler peş peşe yaşanırken ilginç bir iddia ortaya atılmış durumda. Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Aziz Yıldırım Ali Koç'u tahtından edecek. Efsane hocayı takımın başına getiriyor. İsmail Kartal'ın ipi kesildi.

FENERBAHÇE'DE YER YERİNDEN OYNAYACAK

Sarı-lacivertli takım ligin 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında birçok pozisyona görmesine rağmen rakibiyle 0-0 berabere kalarak büyük bir yara aldı. Kritik maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, "Şampiyonluk yarışına devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ettikçe elimizden geleni yapacağız" açıklamasıyla taraftarları kızdırdı.

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ'U TAHTINDAN EDECEK

Fenerbahçe'de ise gözler başkanlık yarışına çevrilmiş durumda. Levent Ümit Erol’un haberine göre; aday olmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, Türkiye'nin en zengin Fenerbahçelilerinden oluşan bir yönetim kurulu kurduğu belirtildi. Yıldırım’ın İsmail Kartal ile yola devam etmek istemediği ifade edilirken, Yıldırım'ın getireceği yeni hoca ise belli oldu.

yeni-proje-2024-05-08t121000-885.jpg

İSMAİL KARTAL'IN İPİ KESİLDİ! EFSANE HOAC TAKIMIN BAŞINA GETİRİLİYOR

Aziz Yıldırım’ın Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüğü Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-08t121038-818.jpg

Kariyerine 2000'de Benfica'nın başına geçerek başlayan Jose Mourinho adını elit teknik direktörler arasına yazdırmış bir isim. 2002/03 sezonunda Porto ile lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşayan Mourinho, bir de UEFA Kupası'nın sahibi oldu. Bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. Aynı başarıyı Inter'de 2009/10 sezonunda tekrarladı. 2016/17 sezonunda Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldırırken 2021/22'de Roma ile Konferans Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN