Dursun Özbek Abdurrahim Albayrak'ı listesine aldı Erden Timur ayrılık hazırlıklarına başladı

Dursun Özbek Abdurrahim Albayrak'ı listesine aldı Erden Timur ayrılık hazırlıklarına başladı

Galatasaray'da yaptığı transferler ve attığı adımlarla taraftarların gönlünde taht kuran Erden Timur'un sezon sonunda Sportif AŞ'deki görevini bırakacağı iddia edildi. İşte Dursun Özbek'in Timur hamlesi ve Florya'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi hareketli günler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte Başkan Dursun Özbek, yeniden aday oldu. Bu gelişmenin ardından Özbek, yönetim kurulu listesini büyük ölçüde değiştirmeye ve güçlendirmeyi planlıyor.

DURSUN ÖZBEK MAYISTA YENİDEN ADAY

Galatasaray Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı yapıldı. Toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-kırmızılı kulüp üyeleri katıldı. Dursun Özbek mayıs ayında yapılacak seçimde yeniden Başkan adayı olacağını duyurdu.

dursun-ozbek-tffnin-turk-futbolunu-bu-kaostan-cikarmasi-lazim-6vnq.jpg

BU GÖREVE YENİDEN SEÇİLİRSEM...

Dursun Özbek, "Önümüzdeki dönemde bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum. Sizlerin teveccühü ile bu göreve yeniden seçilirsem hiç durmadan çalışacağımın sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK'TEN ABDURRAHİM ALBAYRAK SÜRPRİZİ

Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün Adana Demirspor deplasmanında eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak’ın da yer aldığı ortaya çıktı.

dursun-ozbek-ve-erden-timur-pfdkye-sevk-edildi-t7ip.jpg

ÖZBEK LİSTESİNİ GÜÇLENDİRECEK

Otelde takımı yalnız bırakmayan, tribünde de yöneticilerle birlikte yer alan Albayrak’ın, Dursun Özbek’in yeni yönetimine girmeye hazırlandığı öğrenildi. Özbek, yönetim kurulu listesini büyük ölçüde değiştirmeye ve güçlendirmeyi planlıyor.

ERDEN TİMUR GALATASARAY'DAN AYRILACAK İDDİASI

Dursun Özbek'in Abdurrahim Albayrak hamlesinden sonra gözler Erden Timur'a çevrildi. 13. olarak aldığı takımı yaptığı transferlerle 1.senesinde şampiyon yapan 2.senesinde ise yine mutlu sona ulaştırmaya hazırlanan Timur'un sezon sonunda Galatasaray'da ayrılacağı iddia edilirken, Özbek'in Timur'u ikna etmek için yoğun bir çaba sarfettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN