Carlo Ancelotti'ye sürpriz isimden Arda Güler isyanı! Hiç kimse bunu beklemiyordu, İspanya'da gündem oldu

Carlo Ancelotti'ye sürpriz isimden Arda Güler isyanı! Hiç kimse bunu beklemiyordu, İspanya'da gündem oldu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, maçlarda yeterli süre almaması İspanya'da da tartışma konusu oldu. Teknik direktör Carlo Ancelotti'ye çok yakınındaki bir isimden, "Arda Güler'i oynat" baskısı gelmeye başladı. İşte detaylar...

Futbolseverlerin gözü, Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'deyken, 19 yaşındaki futbolcuya dair detaylar ilgiyle takip ediliyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin oğlu ve aynı zamanda yardımcı antrenörü Davide Ancelotti, Arda Güler için babasına baskı yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre, takımın antrenman tesisi olan Valdebebas'ta Arda Güler toplantısı yapıldı.

Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti'nin, Arda Güler'in ilk 11'de oynaması için babasına baskı yaptığı iddia edildi.

ARDA GÜLER İYİLEŞTİ Mİ, SAKATLIĞI GEÇTİ Mİ?

2023-24 sezonunun ikinci yarısının olumlu sürprizi Arda Güler oldu. Türk oyun kurucu kendisini yıl başına kadar kadrodan uzak tutan sakatlıkların üstesinden geldi.

Şimdi geri döndü ve hem takım arkadaşları hem antrenörler, onun Valdebebas'ta antrenmanlardaki kalitesinden bir kez daha keyif alıyorlar. Bu arada, Carlo Ancelotti'nin önümüzdeki maçlarda ona ne zaman dakika vereceğini öğrenmeye çalışıyorlar.

ARDA GÜLER NEDEN OYNAMIYOR?

Mallorca karşısında bazı oyuncular dinlendirilecek ve bu da daha az oynayan oyuncular için bir fırsat olacak. Bu futbolcuların arasında fiziksel olarak gittikçe daha iyi hale gelen Arda Güler de var.

Milli futbolcu, maçlara ilk 11'de başlayabilir fakat bu hâlâ kesin değil ve tartışılıyor. Davide Ancelotti, Arda'yı bu konuda destekliyor ama Carlo'nun daha fazla şüphesi var. Davide, Arda'nın Mallorca maçında 11'de oynaması için baskı yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN