Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 121 yıllık Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 121 yıllık Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Geçen hafta evinde ağırladığı Samsunspor karşısında alınan beraberlik sonrasında Fernando Santos'un görevine son veren Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarına başladı. Kartal, 121 yıllık tarihinde bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Sezon başından bu yana başarısız sonuçlara imza atan Beşiktaş, Fernando Santos ille yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başladı. Siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu. Kartal, 121 yıllık tarihinde bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Geçen hafta iç sahafa alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Fernando Santos'un görevine son veren Beşiktaş, yeni hoca arayışlarına vakit kaybetmeden başladı.

Akşam'ın İngiliz basınından aktardığı habere göre; Rıza Çalımbay ile yaşadığı ayrılık sonrasında Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile masaya oturan siyah-beyazlı ekip, Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında da Hollandalı çalıştırıcı ile görüşme gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı ekibin, Hollandalı çalıştırıcı bu kez ikna ettiği ve son pürüzlerin giderilmesinin ardından imzaların atılacağı öne sürüldü.

Son olarak İskoç devi Rangers'ı çalıştıran 49 yaşındaki Hollandalı çalıştırıcı 2022 yılının Kasım ayından bu yana takım çalıştırmıyordu. Siyah-beyazlı ekip, Hollandalı teknik adam ile anlaşma imzalaması halinde 121 yıllık tarihinde ilk kez bir Hollandalı teknik adam ile çalışmış olacak.Giovanni van Bronckhorst insists he won't change Rangers philosophy

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN